Varaa vuoro

Varaa tapahtuma


ikimuistoiset tapahtumat

hiekalla

Hiekka beach volley clubin tilat soveltuvat erinomaisesti tapahtumatuottamiseen ja yritystilaisuuksiin. Meillä voit järjestää esimerkiksi kokouksen, pikkujoulut tai virkistäytymispäivän. Tapahtumia järjestämme muutaman henkilön saunailloista aina 700 -henkilön bailuihin saakka.

Tapahtuman sisältö voidaan suunnitella erilaisia aktiviteetteja sisältäväksi juuri teidän toiveittenne mukaisesti. Käytössänne on laadukkaat catering -palvelut, joiden tarjoiluihin pääsette itse vaikuttamaan.

Tiloistamme löytyy kaksi saunaa, rantabaari, sekä 1400 neliötä rantahiekkaa. Voitte varata tilat täysin itsellenne, tai vain osittain. Henkilökuntamme auttaa mielellään tapahtuman suunnittelussa ja ideoinnissa. Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja suunnitellaan yhdessä yrityksellenne unohtumaton tapahtuma!


beach tapahtuma-alustana

Sisustamme rantakeitaamme viihtyisäksi tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Palmut ja rantahiekka tuovat taatusti kaivattua tunnelmaa tapahtumaanne vaikka talven keskellekin.

Catering- palveluiden kautta järjestämme tapahtumaanne ruokailun.

Voimme halutessanne rankentaa esintyymislavan, tilata bändin tai DJ:n tilaisuuteenne. Mikä olisikaan hienompaa, kuin tanssia ja laulaa hiekalla yön pikku tunneille asti?

Tilamme mahdollistavat maksimissaan 670 hengen tilaisuudet.

kokoukset

Järjestä kokous, jonka osallistujat varmasti muistavat pitkään!

Olipa kyseessä tiimityöpaja, yritystapahtuma tai strategiapalaveri, kokous hiekalla tuo takuuvarmasti kaivattua vaihtelua arkeen.

Tarjoamme valmiita kokouspaketteja eksoottisessa ympäristössä. Rakennamme teille äänentoiston, kankaat ja videotykit valintanne mukaan joko hiekalle tai rantabaariin. Kummassakin tapauksessa tilamme tarjoavat inspiroivan ympäristön luovalle ajattelulle ja rennommalle tiimityölle.

Kokouspäivään voidaan yhdistää tilaussauna, beach volley -turnaus, tai vaikkapa mölkyn peluuta.

Tilaamme haluamanne tarjoilut catering- palvelun kautta kokoukseenne.


yksityistilaisuudet

Valmistaudu unohtumattomaan iltaan rantabileissämme! Hiekka Beach Volley Club tarjoaa valmiiksi suunniteltuja yksityistilaisuuksia, joissa yhdistyy hiekka, musiikki ja rennon letkeä ilmapiiri. Nauti bändin tai DJ:n tahdittamasta illasta ystävien tai työkavereiden seurassa.

Rantabaarimme tarjoilee virkistävät juomat vieraillemme. Halutessanne illallinen voidaan kattaa hiekalle.


liikunnallinen irtiotto toimistolta

Oletteko suunnittelemassa työyhteisöllenne liikuntapäivää?

Hiekka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin. Järjestämme beach volley turnaukset, treenit tai vaikka matalamman sykkeen mölkkyturnauksen yhteisöllesi.


yhteydenottolomake