Varaa vuoro

Varaa tapahtuma


Saunojen aukioloajat


Toinen saunoistamme on heti valmiin kiukaan ansiosta aina käytössänne. Pehmeissä löylyissä pääset rentoutumaan pelien jälkeen välittömästi. Tiloissamme on miehille ja naisille omat suihkut ja pukuhuoneet, mutta sauna on yhteinen, joten otathan uima-asun mukaan.


PANORAAMASAUNA

tilauksesta ryhmille

rantabaari@hiekkabeach.fi


SAUNA

arkisin

15.00 - 24.00

viikonloppuisin

9.00 - 24.00panoraamasauna omalle porukalle

Varaa uusi ja tyylikäs panoraamasaunamme yrityksellesi, kaveriporukalle, tai synttäreiden illanviettoon. Lauteilta voit nauttia suorasta näkymästä beach volley -kentille. Saunaan mahtuu noin 20 henkilöä kerrallaan.


saunaillat

Panoraamasauna soveltuu täydellisesti yrityksille ja kaveriporukoille. Voit varata saunan yksityiskäyttöön ja nauttia isollakin porukalla pehmeistä löylyistä. Tunnelmaa lisää näköala pelikentille. Voimme myös toteuttaa hiekalle yksityisen loungen, jonka sisustamme viihtyisäksi vilvoittelupaikaksi kruunaamaan saunailtanne, tai kysy pöytävarausta rantabaarista saunaillan yhteyteen.

bar

Rantabaarimme tarjoaa tunnelmalliset tilat löylyjen välissä vilvoitteluun. Voit jäädä nauttimaan tarjoilusta baariimme, tai siirtyä seuraamaan beach volley pelejä terassin aurinkotuoleihin.


beach

Beer pong, mölkky, rantafutis, perinteiset beach volley -pelit, tai mitä aktiviteettiä seurueenne kaipaakaan mukavaan illanviettoon.

Teemme juhlistanne toiveidenne mukaiset. Voimme sisustaa teille oman viihtyisän rantaloungen tai tilata DJ:n nostattamaan tunnelmaa.


yhteydenottolomake