Varaa vuoro

Varaa tapahtuma


uuden lajin pariin


Rantalentopallo, eli biitsi, nauttii suurta suosiota maailmalla. Biitsi on rento liikuntavaihtoehto ja soveltuu monentasoisille pelaajille. Hiekka pelialustana tekee lajista fyysisen, mutta samalla erikoinen alusta tekee lajista myös hyvin inspiroivan.

Biitsin parissa toimii tiivis yhteisö, joka vetää helposti mukaansa. Biitsi ei olekaan pelkkä laji, vaan se on elämäntapa. Liity joukkoomme, missä jokainen syöttö, lyönti ja torjunta merkkaa. Tule mukaan kokemaan Hiekan tunnelma ja rakentamaan muistoja, jotka kestävät auringonlaskuun asti!

Tarjoamme Suomen suurimman ympärivuotisen keitaan beach volleyn pelaamiseen.liity hiekan peliryhmiin

Olemme luoneet whatsappiin Hiekan ryhmiä kaiken tasoisille biitsareille, joihin voit liittyä ja etsiä omaa tasoasi vastaavaa peliseuraa.


ELITE - OPEN NAISET

CHALLENGER NAISET

HARRASTE NAISET

ELITE - OPEN MIEHET

CHALLENGER MIEHET

HARRASTE MIEHET

ROOKIE SEKARYHMÄ


liity ryhmään


vaihda vapaalle ja varaa vuoro


Lataa Hiekan uusi sovellus puhelimeesi. Sovelluksen kautta näet helposti vapaat vuorot ja voit saada alennuksia hinnoista.

Ilmoittautumiset turnauksiin ja valmennuksiin hoidetaan Hiekka -sovelluksen kautta.pienelle tai

isommalle porukalle


Hiekka beach volley club tarjoaa 6 täysi mittaista beach volley- kenttää, Suomen parhailla olosuhteilla. Meille voit tulla pelaamaan pienellä tai isommalla porukalla. Iso terassi pelikenttien vieressä tarjoaa mukavan mahdollisuuden jäädä seuraamaan pelejä.valmennuksia erilaisiin tarpeisiin


Olit sitten vasta lajista kiinnostunut tai kokeneempi pelaaja, tarjoamme kattavan valmennuskonseptin jokaisen pelaajan tarpeisiin. Lajilegenda Jyrki Nurminen vastaa Hiekalla lajin kehityksestä ja valmennustoiminnan organisoimisesta. Jyrki kouluttaa meidän kaikki valmentajamme, sekä tarjoaa valmennuksia myös itse.Jyrki nurminen

hiekka beach volley club


Valmennus- ja lajivastaavamme Jyrki Nurminen on beach volleyn huippuammattilainen.

Jyrki on saavuttanut urallaan 9 Suomenmestaruutta ja kovimpana tuomisina ulkomailta on Fivb World Tour Budapest & Varsova 2021 1. sija

Valmennuskokemusta Jyrkillä on yli kymmenen vuoden ajalta. Oman intohimonsa lisäksi hän on syventänyt osaamistaan ammattivalmentajan tutkinnon avulla.

Uudistuneella Hiekalla on otettu entistä paremmin huomioon pelaajien tarpeet. Tiloistamme löytyy beach volleyn valmennuskenttä, joka tarjoaa lajista kiinnostuneille mahdollisuuden saada valmennusta nopeasti ja laadukkaasti. Jyrki Nurminen on tuonut oman valmennuskonseptinsa Hiekalle ja vastaa sen toiminnasta. Voit varata Jyrkin kautta itsellesi tai peliporukallesi harjoitukset haluamasi valmentajan kanssa.

Hiekalla pyörii myös viikottaisia avoimia lajitreenejä tasoluokittain. Näihin ilmoittautuminen tapahtuu uuden Hiekka -sovelluksen kautta.

Hiekka tarjoaa kesäisin mahdollisuuden pelata ulkona Suomen maineikkaimmalla " hietsun" rannalla. Maksullinen 4 beach volley kentän venuu sijaitsee Hietaniemen rannan pohjoispäässä, aivan meren rannalla. Tutustu kenttiimme alla olevasta linkistä.


bastu

Mikä olisikaan parempaa, kuin pelien jälkipuinnit pehmeissä löylyissä oman peliporukan kanssa?

Tiloistamme löytyy kaksi tyylikästä saunaa.

Toinen saunoistamme on heti valmiin kiukaan ansiosta aina pelaajille lämpimänä. Naisille ja miehille on omat pukuhuoneet ja suihkut, mutta sauna on yhteiskäytössä kaikille.

Panoraamasaunaamme voi varata yksityiskäyttöön. Lauteille sopii 20 henkilöä kerralla ja löylyistä voi seurata suoraan pelejä kentille.

bar

Sol -rantabaarimme tarjoaa kylmät virvokkeet pelien jälkeiseen tasaantumiseen, kuin myös kupillisen kuumaa tunnelmointiin ja peleihin valmistautumisen ajaksi.

Voit nauttia eksoottisesta tunnelmasta baarin puolella, tai siirtyä rantahallin puolelle aurinkotuoleihin lepäämään ja seuraamaan kentillä käytäviä pelejä.

Baarimme on avoinna päivittäin.

Tervetuloa!