Varaa vuoro

Varaa tapahtuma


unohtumattomat juhlat rannalla

Oletko valmis juhlimaan ikimuistoisesti rantahiekalla? Halusit sitten järjestää synttärit, häiden jatkot tai muuten vain kutsua ystäväsi koolle, on meillä sinulle tilat valmiina. Hiekka tarjoaa unohtumattoman juhlapäivän täynnä hauskuutta ja ystävien iloa! Aloita ilta hauskoilla rantapeleillä, pelaa rantalentopalloa tai nauti rantafutiksesta ystäviesi kanssa. Tanssi auringonlaskun aikaan varpaat rantahiekassa live-musiikin ja DJ:n tahdittamana. Nauti hyvästä musiikista, ja anna rytmien viedä sinut mennessään.

Tapahtumat onnistuu hiekalla aina 700 -henkilöön saakka.
rantalajeja

Hiekka tarjoaa eksoottisen mahdollisuuden järjestää erilaisia pelejä juhliisi. Mikäli haluat urheilullisempaa ja sykettä nostavampaa toimintaa, beach volley, tai rantafutispelit tarjoavat taatun hien vieraille.

Hiekalla onnistuu myös rauhallisempi aktiviteetti. Mölkky, petanque sekä beer pong toimivat loistavana ohjelmana juhlissasi.

lasten

juhlat

Hiekka soveltuu mainiosti myös perheen pienimpien juhlapaikaksi. Synttäreiden ohjelma rakennetaan aina toiveiden mukaisesti. Voit tilata meiltä ohjaajan vetämään lapsille beach volleyta, rantafutista tai vaikka aktiivisia leikkejä. Joskus hiekan kaivaminen lapiolla on maailman parasta.
SYNTTÄRIPAKETTI

kesto 2,5h

2 kenttää

pöydät tarjoiluille

ohjattu aktiviteetti
yhteydenottolomake