Varaa vuoro

Varaa tapahtuma

yksityinen saunavuoro ainutlaatuisissa puitteissa: järjestä ikimuistoinen illanvietto

Yksityinen sauna tarjoaa loistavan mahdollisuuden järjestää rentouttavaa ja viihtyisää tekemistä ystävien tai työporukan kesken. Saunan lämpö ja rentouttava tunnelma luovat täydelliset puitteet miellyttävälle yhdessäololle. Hiekan tyylikäs Panoraama-sauna on sopiva jopa 20 hengen illanviettoon ja ainutlaatuisen siitä tekee muun muassa suora näkymä beach volley -kentille. Saunapaketin voi räätälöidä oman tilaisuuden mukaan, järjestämme seurueellenne yksityisen vilvoittelutilan, hauskaa tekemistä saunomisen oheen, tai vaikka DJ:n viihdyttämään porukkaa illan ajaksi.

Alta voit lukea lisää tarjoamistamme puitteista ja palveluista niin saunan vuokrauksen kuin muunkin viihtymisen osalta. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme suunnitella tilaisuuteenne täydellisen saunaelämyksen!

Sijaitsemme Vantaan Varistossa osoitteessa Martinkyläntie 59. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen pysäköinnin ja perille pääsee Helsingistä kätevästi myös julkisilla.


Saunan vuokraus

Yksityisen saunan vuokraaminen on helppo tapa järjestää rento ja hauska illanvietto suurellekin porukalle. Hiekan yksityistä Panoraama-saunaa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin, oli kyse sitten pienestä kaveriporukasta tai suuremmasta juhlatilaisuudesta. Vuokraamalla oman saunan saat tilan täysin yksityiseen käyttöön ja voit rauhassa nauttia yhdessäolosta. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja illanviettoihin ja autamme suunnittelussa, mikäli toiveena on tarjota vieraille muutakin viihdykettä saunomisen oheen. Saunan voit varata laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen myynti@hiekkabeach.fi.


modernit saunatilat uniikissa ympäristössä

Modernit saunatilat yhdistettynä uniikkiin ympäristöön luovat ainutlaatuisen kokemuksen. Hiekka beach volley clubin yksityiseen käyttöön varattavissa oleva Panoraama-sauna on uusi ja tyylikäs saunatila, jossa on tilaa nauttia pehmeistä löylyistä jopa 20 hengen porukalla. Upeissa saunatiloissamme voit saunoa seurueesi kanssa omassa rauhassa samalla ainutlaatuisessa miljöössä. Saunasta avautuu näkymä beach volley -kentälle, joten löylyjen lomassa voi seurata meneillään olevia pelejä ja nautiskella virvokkeita kentän laidalla tai viihtyisässä rantabaarissa. Jos toiveena on nauttia illanvietosta täysin omassa porukassa ja omassa rauhassa, on mahdollista järjestää myös yksityinen tila vilvoittelulle ja juomista nauttimiselle.


Saunatilat kokous- ja juhlakäyttöön

Hiekka beach volley club tarjoaa mahtavat puitteet myös yritysten ja työporukoiden kokous- ja juhlakäyttöön. Voit varata saunatilojen lisäksi monipuolisesti erilaista tekemistä beach volleysta mölkkyyn, sisätreeniin tai bileisiin ruokailuineen – suunnittelemme tilaisuuden juuri sellaiseksi, mitä toivotte. Tilamme mahdollistaa jopa 700 hengen tilaisuudet, eli meillä voit järjestää juuri niin intiimin tai ison tilaisuuden, mitä toivot. Käytössänne ovat laadukkaat catering-palvelut ja juhlien suunnitteluun saat juuri niin paljon apua, kuin tarvitset.

Meillä yhdistyy täydellisesti rentoutuminen, hauskanpito ja yhdessäolo. Oli kyseessä sitten strategiapäivä, johtoryhmän kokoontuminen tai koko konsernin pikkujoulut, meiltä löytyy kaikki tarvittava saman katon alta. Biitsikenttä muokkautuu helposti monenlaiseen käyttöön:

  • Pelejä rantalentopallosta biitsifutikseen ja mölkkyyn

  • Tanssilattia, jossa voit upottaa jalat pehmeään santaan ja nauttia kesäfiiliksestä vaikka keskellä pahinta kaamosta

  • Lounge-alue saunan jälkeiseen vilvoitteluun tai rentoon oleskeluun omalla porukalla

Tarjoamme räätälöityjen tilaisuuksien lisäksi myös valmiita kokouspaketteja, jotka sisältää äänentoiston, kankaat ja videotykit tarpeidenne mukaan valmiiksi kasattuna. Kokouksen voitte järjestää joko rantabaarissa tai hiekalla. Rento ja inspiroiva ympäristö luo taatusti hyvän tunnelman ja tarjoaa tavanomaisesta poikkeavat puitteet monenlaiseen tilaisuuteen. Lue lisää ja täytä yhteydenottolomake, niin voimme alkaa suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta.

​​​​​​​

tarjoilut ja muut palvelut saunan vuokrauksen yhteydessä

Saunan vuokraamisen yhteydessä on mahdollista tilata myös tarjoiluja ja muita palveluita, jotka täydentävät illanviettoa. Voimme järjestää hiekalle yksityisen lounge-tilan löylyjen välissä vilvoitteluun ja rentoutumiseen. Voitte myös tehdä seurueellenne pöytävarauksen rantabaarista, josta löytyy monipuoliset tarjoilut. Lisäksi saatat haluta harkita erilaisten aktiviteettien järjestämistä, kuten erilaisia rantapelejä – tarjoamme leikkimielistä kisailua beach volleyn, rantafutiksen tai vaikka beer pongin merkeissä. Saunan vuokraaminen yhdessä tarjoilujen ja muiden palveluiden kanssa tekee illasta vieläkin ikimuistoisemman ja vaivattoman järjestää. Kerro meille, millaiset juhlat haluat järjestää ja henkilökuntamme hoitaa loput!

hiekka Beach volley Club – liikunnan ja hauskanpidon keidas vantaan varistossa

Beach volley, eli biitsi, on urheilulaji, joka tarjoaa tehokkaan tavan liikkua ja samalla pitää hauskaa. Rantalentopalloa pelataan ympäri vuoden, ja se sopii mainiosti kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Sisähallien suosion kasvaessa myös Suomessa lajista voi nauttia vuodenajasta riippumatta.

Rantalentopallo on hauskan ja tehokkaan kuntoilumuodon lisäksi ennen kaikkea sosiaalinen laji. Se kannustaa yhteistyöhön ja tiimityöskentelyyn kentällä, mikä tekee siitä erityisen suositun ryhmäharrastuksen. Hiekka beach volley clubille voit tulla pelaamaan kaveriporukalla tai liittyä peliryhmiin, joista löydät varmasti mieluisaa peliseuraa. Järjestämme myös turnauksia sekä huipputason valmennusta aloittelijoista aina kokeneillekin konkareille.

Hiekka tarjoaa kuuden huipputasoisen kentän lisäksi täydelliset puitteet rentoutumiseen ja hauskanpitoon. Beach volleyn lisäksi tiloissamme voi nauttia upeista saunatiloista ja rantabaarin antimista pelien lomassa - meillä voit järjestää myös toiveidesi mukaan räätälöidyt synttärit, pikkujoulut tai yritystapahtuman.

Tervetuloa tutustumaan beach volleyn koukuttavaan maailmaan – löydät meidät Kehä III:n kupeesta Vantaan Varistosta, vain 30 minuutin ajomatkan päästä Helsingin keskustasta.

Rantalentopallo ympärivuotisena harrastuksena

Beach volley on laji, jota voi harrastaa ympäri vuoden. Vaikka se usein mielletään kesälajiksi, sään tai vuodenajan ei tarvitse rajoittaa peli-intoa. Talvella biitsiä pääsee pelaamaan Hiekan kuudella täysimittaisella kentällä, jotka tarjoavat lämpimän ja miellyttävän ympäristön pelaamiselle. Rantalentopalloa voi siis pelata aina kun haluaa upottaa varpaansa santaan ja ripauksen aurinkoista tunnelmaa, oli kyseessä sitten kesäloma tai pimein talviaika. Hiekka beach volley clubilta löydät:

  • Huippulaatuiset kentät: Hiekka beach volley clubin kuusi kenttää pidetään huippukunnossa ja pelaaminen lämpimissä sisätiloissa on aina mukavaa. Pehmeällä hiekalla pelaaminen tarjoaa omanlaistaan haastetta sekä myös mielekkyyttä lajin parissa vasta aloitteleville. Satoi tai paistoi, meillä pääset nauttimaan täydellisistä olosuhteista jokaisena vuodenaikana!

  • Ammattitaitoista valmennusta joka tasolle: Valmennuksemme on jaettu viidelle eri tasolle vasta-alkajasta ylimmillä sarjatasoilla pelaaville. Meillä voit siis kehittää taitojasi riippumatta siitä, miten pitkään olet lajin parissa viihtynyt. Valmennustiimimme koostuu viidestä beach volleyn ammattilaisesta, joiden opissa kehityt varmasti. Tarjoamme sekä avoimia valmennusvuoroja että valmennuspaketteja peliporukoille.

  • Miellyttävät tilat rentoutumiseen pelien lomassa: Hiekan tiloissa on sauna, jossa pääset nauttimaan pehmeistä löylyistä heti pelien päätyttyä. Lisäksi tilauksesta varattavissa on uusi, tyylikäs 20 hengen Panoraama-sauna. Tilaussauna on mahtava lisä synttäreille, illanviettoon, yritystapahtumiin tai rentoon kokoontumiseen ystävien kesken. Löylyjen välissä voit nauttia kylmiä juomia viihtyisässä rantabaarissa tai seurata beach volley -pelejä aurinkotuolista käsin.

HAUSKA HARRASTUS IKÄÄN TAI TASOOON KATSOMATTA

Beach volley on harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Se tarjoaa mahdollisuuden liikkua ja pitää hauskaa rennossa ilmapiirissä. Ei ole väliä, oletko vasta-alkaja tai kokenut pelaaja – riittää, että haluat liikkua ja pitää hauskaa. Laji tarjoaa myös loistavan tilaisuuden oppia uutta ja kehittää omia taitojaan. Pelaaminen voi tapahtua ystävien kesken rennolla otteella tai osallistumalla valmentajan ohjauksessa järjestettyihin harjoituksiin. Beach volley kannustaa yhteistyöhön ja tiimityöskentelyyn, mikä tekee siitä erityisen sosiaalisen lajin.

Kuntoilua hyvässä seurassa

Beach volley tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kuntoilla hyvässä seurassa. Pelaaminen vaatii liikkuvuutta, nopeutta, kestävyyttä ja koordinaatiota, joten se on kokonaisvaltainen treenimuoto. Hiekalla pelaaminen tuo oman lisähaasteensa tasapainoon ja lihasvoimaan, mikä tekee lajista entistäkin tehokkaamman harjoitusmuodon. Beach volley on mahtava tapa kohentaa kuntoa samalla, kun pitää hauskaa. Beach volleyssa korostuu myös tiimityöskentely ja kommunikaatio kentällä, jonka vuoksi laji sopii erinomaisesti myös sosiaaliseksi aktiviteetiksi ystävien tai perheen kesken. Pelatessa voi unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja nauttia aktiivisesta liikunnasta rennossa ilmapiirissä. Rantalentopallo parantaa fyysistä kuntoa sekä kehittää voimaa, nopeutta ja kestävyyttä.

Beach volley on myös kilpaurheilulaji

Beach volley ei ole pelkästään harrastus, vaan myös kilpaurheilulaji. Ympäri maailmaa järjestetään lukuisia beach volley -turnauksia ja kilpailuja, jotka keräävät yhteen sekä huippupelaajat että innokkaat harrastajat. Yksi tunnetuimmista beach volleyn turnaussarjoista on FIVB Beach Volleyball World Tour. Tämä kansainvälinen turnaussarja kiertää eri puolilla maailmaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kilpailla ammattilaistasolla. Lisäksi monissa maissa järjestetään kansallisia beach volley -kilpailuja, joissa paikalliset pelaajat voivat mitellä taidoistaan. Kilpailuihin osallistuminen antaa pelaajille mahdollisuuden kehittyä lajin parissa sekä luoda kontakteja muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Turnaukset ja kilpailut ovat myös oiva tapa kokea beach volleyn ainutlaatuinen tunnelma ja innostus.

Hiekka beach volley club tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden sekä harrastaa että kilpailla. Olit sitten aloittelija tai kokenut pelaaja, turnauksissa ja kilpailuissa voit haastaa itsesi ja nauttia lajin tarjoamasta jännityksestä. Tule siis rohkeasti kokeilemaan onneasi järjestämissämme erilaisissa turnauksissa ja sunnareilla!


yritystapahtumat hiekka beach volley clubilla

Hiekka tarjoaa yrityksille monipuoliset tilat ja palvelut kick-offeihin, seminaareihin, pikkujouluihin tai vaikkapa asiakastilaisuuksiin. Tilamme soveltuu monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin jopa 700:lle henkilölle. Toteutamme tapahtumat asiakkaiden toiveita kuunnellen – ota siis yhteyttä ja suunnitellaan yrityksellenne ikimuistoinen tilaisuus!

  • Tapahtumatuotanto asiakkaan toiveiden mukaisesti: Oli toiveena sitten monen sadan hengen megabailut, yrityksen strategiapäivät tai tiiminrakennusta, Hiekka toteuttaa tilaisuuden kuin tilaisuuden laadulla ja ammattitaidolla. Idearikas henkilökuntamme auttaa suunnittelussa ja varmistaa, että tilaisuutenne on menestys.

  • Yritysturnaukset: Nosta yrityksesi virkistäytymispäivän tunnelmaa ripauksella hyväntuulista kilpailua. Hiekassa järjestetään avoimia yritysturnauksia sekä yksityisesti järjestettäviä pelejä, joissa yhdistyy tiimityöskentely, johtaminen ja työporukan yhteishengen nostattaminen.

  • Kaikki palvelut saman katon alla: Hoidamme tilaisuuteenne kaiken tarjoiluista tekniikkaan ja esiintyjiin. Halutessanne voimme kattaa illallisen biitsille ja järjestää bändin tai DJ:n viihdyttämään vieraita. Beach volleyn lisäksi hiekalla on mahdollista pelata mölkkyä tai järjestää treenit isollekin porukalle.